Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

Affiliate Marketing

HomeAffiliate Marketing
“Affiliate marketing is een uitstekende kans als je echt gelooft in de waarde van het product dat je promoot. Omdat je vaak geld kunt verdienen met iets dat je waarschijnlijk toch zou aanbevelen." - Neil Patel

De kans is groot dat je wel eens iets hebt gehoord over affiliate marketing of dat je er onbewust wel eens gebruik van hebt gemaakt, maar nooit helemaal hebt meegekregen hoe het precies werkt, hoe mensen er geld mee verdienen of wat het überhaupt is.

Affiliate marketeer kan je al worden met een klein aantal bezoekers of enkele volgers. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij een affiliate programma en je kan al beginnen met het promoten van diensten of producten van andere bedrijven.

Het grote voordeel van affiliate marketing is dat je weinig kosten hoeft te maken om te starten, dat je online inkomsten exponentieel kunnen groeien en dat je niet verantwoordelijk bent voor de klantenservice!

Affiliate Marketing

Website / social media kanaal bouwen

Aanmelden programma's

SEO

"Iedereen kan een affiliate marketeer worden zolang je je niche en doelgroep vindt." - Raspado

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing promoot je andermans product of dienst in ruil voor een commissie.

Voor elk product of dienst krijg je via een affiliate programma een eigen unieke link, en als een bezoekers via jouw link een product koopt of dienst afneemt dan krijg je hiervoor een commissie.

Het enige dat jij als affiliate marketeer hoeft te doen is het promoten van de producten of diensten! Je hoeft zelf niks te verkopen en ook geen klantenservice te onderhouden. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat jouw website of social media kanaal goed vindbaar is en dan mensen via jouw link doorklikken naar een andere webshop.

Runatech affiliate marketing
Alles op een rijtje

Voordelen van affiliate marketing?

Affiliate marketing heeft veel voordelen, ontdek ze hier!

Passief online inkomen

Het grootste voordeel van affiliate marketing is dat je een online passief inkomen kan opbouwen. Ook als je een paar dagen niets doet kan je er geld mee verdienen!

Veel vrijheid

Voor bijna elke niche zou je affiliate marketing kunnen toepassen! Je kan dus zelf beslissen waar jij content over wilt maken!

Weinig startkapitaal nodig

Het enige wat je voor affiliate marketing nodig hebt is een domeinnaam en hosting, of een social media account. Dit kan je al voor €100 per jaar aanschaffen!

Geen klantenservice

Doordat je klanten doorlinkt naar een andere website ben jij niet verantwoordelijk voor de klantenservice, dit doet namelijk het bedrijf dat het product of dienst levert.

Lage drempel om te starten

Vanwege het lage startkapitaal en het feit dat het eenvoudig is om aan te melden bij een affiliate programma is het erg makkelijk om te starten!

Geen eigen producten

Je hoeft je met affiliate marketing ook geen zorgen te maken over producten, leveringen, retour etc. Dit wordt allemaal geregeld door het bedrijf waar jij partner van bent!
"Affiliate Marketing gaat over het leveren van waarde door niet je links te spammen" - Raspado

Hoe gaan we te werk?

Ik kan je helpen bij het opzetten van een affiliate marketing website, of een social media kanaal! Jij kiest de niche waarover je content wilt maken, en samen zetten we een website of social media kanaal op.

Ik help je bij de aanschaf van hosting en een domeinnaam, en samen maken we de website en leg ik uit hoe je het beste blogs kan schrijven, en hoe je hoger in de zoekmachines kan komen!

Wanneer de website of het social media kanaal af is gaan we ons aanmelden bij affiliate programma's, zodat jij kan beginnen met geld verdienen!

Runatech affiliate marketing hoe gaan we te werk
"Geduld en doorzettingsvermogen vormen een onverslaanbare combinatie voor succes." - Napoleon Hill

Onderdelen van affiliate marketing

Affiliate marketing kan je opdelen in 3 stappen!

Website / Social Media kanaal

Wanneer je een niche hebt gevonden kunnen we beginnen met het opzetten van een website of social media kanaal!

Affiliate programma

Als 2e stap melden we jouw website of social media kanaal aan voor een affiliate programma zodat je kan beginnen met geld verdienen!

SEO

Tot slot optimaliseren we de SEO van jouw website of zorgen we ervoor dat je meer volgers krijgt op je social media kanaal!
Binnen 1 week beginnen met online geld verdienen!

Ga samen de uitdaging aan!

Wil je ook een affiliate marketing website of social media kanaal beginnen? Neem contact op! Ik help je graag!

    Cookies
    Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
    Accepteren Meer info