Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

Over ons

HomeOver ons

Hi, ik ben Ruben van Spanje, de eigenaar van Runatech! De specialist in online succes. Ik help je bij het bouwen van de perfecte website of webshop. Ook wanneer je al een website hebt sta ik voor je klaar om deze naar een hoger niveau te tillen!

Het is allemaal begonnen in 2015 toen ik in het eerste jaar van mijn opleiding HBO-ICT zat. Ik begon te leren hoe ik websites, webshops en applicaties kon bouwen. Naast school was ik mijn vrije tijd altijd al druk bezig met mijn eigen projecten.

Dit veranderde toen ik ditzelfde jaar door de voorzitter van v.v.KCVO werd gevraagd om de website van mijn toenmalige voetbalclub te bouwen! Dit is een succes geworden, en hierna is het balletje gaan rollen! Al snel kreeg ik meer projecten, en ondertussen heb ik de website van handbalvereniging CVO, OpKamp, FACILenjoy en nog veel meer gemaakt! Wordt jouw website of webshop de volgende? Neem contact met mij op!

Runatech Ruben van Spanje removebg preview
"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden" - Coco Chanel

Waarom Runatech?

Samen aan de slag betekent samen groeien. Runatech staat klaar voor jouw vraagstukken en gaat graag samen de uitdaging aan.

Passie

Runatech maakt websites en webshops met passie!

Persoonlijke aandacht

Runatech, met andere woorden: persoonlijke aandacht!

Meedenkend

Runatech denkt graag met je mee, zie ons als jouw bonuscollega!

Resultaatgericht

Runatech werkt resultaatgericht!
Cookies
Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
Accepteren Meer info