Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

Brinktegels

HomePortfolioBrinktegels

Brinktegels is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vele soorten tegels. Waaronder wandtegels, vloertegels, decor tegels, keramisch-parket tegels, mozaïk tegels en nog veel meer. Brinktegels biedt naast A-merk tegels ook tegel toebehoren aan.

Brinktegels-Logo

Doelen

Webshop ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

CRO (Conversie optimalisatie)

Runatech doet op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat heeft Runatech gedaan?

Voor Brinktegels heeft Runatech het volgende gedaan! Wil je dat ik dit ook voor jou doe? Neem dan contact met mij op!

Webshop ontwikkeling

Runatech heeft de volledige webshop voor Brinktegels ontwikkeld met WordPress en Woocommerce. In samenwerking met de klant hebben we de shop ingedeeld en de producten gepubliceerd.

Conversie Optimalisatie

Tijdens het ontwerpen van de webshop heb ik een strategie opgesteld waarin ik het voor de klant zo makkelijk mogelijk maak om zo de conversie te verhogen.

Design & Huisstijl

Voor Brinktegels is er een passende huisstijl samengesteld die je terug ziet op de website en op social media. De layout van de webshop heb ik ook ontworpen.

Keurmerk

Om extra vertrouwen uit te stralen naar de klant hebben we Brinktegels aangemeld bij WebwinkelKeur en de webshop hiervoor geoptimaliseerd.

SEO optimalisatie

Naast het ontwikkelen van de webshop is er ook een passende strategie samengesteld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Er is onder andere een keyword analyse gedaan, en deze verwerkt in de website.

Performance optimalisatie

Tot slot heb ik de performance van de webshop geoptimaliseerd. Zo is er caching geconfigureerd, code minimalisatie toegepast, preloading opgezet en nog veel meer.
Opkamp.nu homepage Runatech portfolio
Vorige Project

OpKamp Zomerkamp

Volgende Project

v.v. KCVO

KCVO homepagina Runatech Portfolio
Cookies
Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
Accepteren Meer info