Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

FACILenjoy

HomePortfolioFACILenjoy

FACIlenjoy, het trademark volautomaten van SiSTEMA espresso systemen bv, is ontstaan uit de vraag vanuit klanten naar “breed” inzetbare koffiemachines met een goeie prijs/kwaliteit verhouding. FACILenjoy verkoopt koffiemachines aan bedrijven!

Facilenjoy-logo

Doelen

Webshop ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

CRO (Conversie optimalisatie)

Runatech doet op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat heeft Runatech gedaan?

Voor FACILenjoy heeft Runatech het volgende gedaan! Wil je dat ik dit ook voor jou doe? Neem dan contact met mij op!

Webshop ontwikkeling

Runatech heeft de volledige webshop voor FACILenjoy ontwikkeld met WordPress, Woocommerce en een B2B plugin. In samenwerking met de klant hebben we de shop ingedeeld en de producten gepubliceerd.

Conversie Optimalisatie

Tijdens het ontwerpen van de webshop is er een strategie opgesteld waarin we het voor de klant zo makkelijk mogelijk maken om zo de conversie te verhogen.

Design & Huisstijl

Voor FACILenjoy is een passende huisstijl samengesteld die je terug ziet op de website en op social media. De layout van de webshop hebben we ook ontworpen.

B2B shop

FACILenjoy verkoopt op dit moment niet aan particulieren, en heeft verschillende rangen met partners. Niet elke partner heeft dezelfde koopvoorwaarden, vandaar dat we een B2B plugin hebben gebruikt!

SEO optimalisatie

Naast het ontwikkelen van de webshop hebben we ook een passende strategie samengesteld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We hebben onder andere een keyword analyse gedaan, en deze verwerkt in de website.

Performance optimalisatie

Tot slot is de performance van de webshop geoptimaliseerd. Zo is er caching geconfigureerd, code minimalisatie toegepast, preloading opgezet en nog veel meer.
OpKamp Schoolkamp homepagina Runatech Portfolio
Vorige Project

OpKamp Schoolkamp

Volgende Project

Fitnesstyle

Fitnesstyle homepage Runatech-portfolio
Cookies
Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
Accepteren Meer info