Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

Fitnesstyle

HomePortfolioFitnesstyle

Fitnesstyle maakt het fitnessen en sporten nog leuker door sportkleding en supplementen samen te brengen van meerdere topaanbieders in één shop. Naast de affiliate shop schrijft Fitnesstyle ook fitness gerelateerde blogs waar sporters veel inspiratie uit kunnen halen.

Fitnesstyle-logo

Doelen

Webshop ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

CRO (Conversie optimalisatie)

Social Media

Runatech doet op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat heeft Runatech gedaan?

Voor Fitnesstyle heeft Runatech het volgende gedaan! Wil je dat ik dit ook voor jou doe? Neem dan contact met mij op!

Webshop ontwikkeling

Runatech heeft de volledige website voor Fitnesstyle ontwikkeld met WordPress en Woocommerce. Ik heb blogs geïntegreerd, een affiliate marketing shop opgezet en meerdere pagina’s ontwikkeld.

Doorklik optimalisatie

Doordat Fitnesstyle een affiliate website is, is het belangrijk dat veel bezoekers doorklikken naar de website van de aanbieder. Runatech heeft dit geoptimaliseerd zodat bezoekers met zo veel mogelijk product informatie naar de website van de aanbieder gaat.

Design & Huisstijl

Voor Fitnesstyle heeft Runatech een passende huisstijl, kleurencombinatie en logo samengesteld die je terug ziet op de website en op social media. De layout van de webshop heeft Runatech zelf ontworpen.

Blog integratie

Wij hebben voor Fitnesstyle de blog pagina’s opgezet. Deze hebben we zo ingericht dat het voor de klant makkelijk is om zelf blogs te schrijven en deze gelijk zoekmachine vriendelijk te maken.

SEO optimalisatie

Meer dan 90% van de bezoekers van Fitnesstyle komt via de zoekmachine. Dit komt doordat Runatech een goede SEO strategie heeft uitgewerkt en geïntegreerd in de website.

Social Media

Voor Fitnesstyle beheerde Runatech een lange tijd de social media kanalen. Elke 2 dagen maakte Runatech een fitness gerelateerde post, en zorgen wij voor meer volgers.
FACILenjoy homepagina - Runatech Portfolio
Vorige Project

FACILenjoy

Volgende Project

Bella Home

Bellahome homepage Runatech portfolio
Cookies
Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
Accepteren Meer info