Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

OpKamp Zomerkamp

HomePortfolioOpKamp Zomerkamp

Opkamp is een groepsverblijf dat primair bedoelt is voor jeugdgroepen zoals: een groep 8 schoolkamp, het jeugdkamp van een sportvereniging of kerk, een kinderkamp of een brugklas schoolkamp. De kamplocatie is zo ontworpen dat je zonder extra moeite meer kunt halen uit je kamp.

OpKamp.nu logo

Doelen

Website ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Uitgebreid inschrijfformulier voor de zomerkamp weken

Runatech doet op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat heeft Runatech gedaan?

Voor OpKamp Zomerkamp heeft Runatech het volgende gedaan! Wil je dat ik dit ook voor jou doe? Neem dan contact met mij op!

Website ontwikkeling

Runatech heeft de website voor OpKamp zomerkampen volledig zelf ontwikkeld aan de hand van PHP Laravel. In samenwerking met de klant hebben we de content van de website gevuld.

Doelgroep

Voor de zomerkampen van OpKamp is het belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders enthousiast worden van het kamp. Hierdoor hebben we de website zo ingericht date beide doelgroepen optimaal worden aangesproken.

Design

Voor OpKamp zomerkampen hebben we een design opgesteld in de vorm van een stripverhaal. In verhaalvorm brengen we het verhaal en de informatie over op de bezoekers.

SEO optimalisatie

Naast het ontwikkelen van de webshop heb ik ook een passende strategie samengesteld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Ik heb onder andere een keyword analyse gedaan, en deze verwerkt in de website.
Bellahome homepage Runatech portfolio
Vorige Project

Bella Home

Volgende Project

Brinktegels

Brinktegels homepage Runatech portfolio
Cookies
Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
Accepteren Meer info