Heb je interesse in een van mijn diensten, of heb je een vraag? Klik hier en neem contact op!

Webdevelopment

HomeWebdevelopment
"Websites promoten je 24/7: dat zal geen enkele medewerker doen." - Paul Cookson

Een website of webshop kan in deze tijd niet meer ontbreken voor jouw bedrijf. Het is niet alleen een onderdeel van jouw bedrijf, maar een digitaal visitekaartje. Zelfs meer dan dat. Het zorgt voor de juiste uitstraling voor jouw bedrijf of webshop. In combinatie met andere marketingtechnieken, zoals SEO, Social advertising of Data & Analytics wordt jouw bedrijf beter op de kaart gezet. Runatech gelooft in een vloeiende wisselwerking door jouw huisstijl, marketing, techniek en design samen te laat komen. Tijdens het proces komen ik persoonlijk langs om een aansprekend en uitdagend design te creëren, wat omgezet wordt in een technische functionerende website of webshop met de nadruk op jouw doelgroep.

Webdevelopment

Website

Webshop

Onderhoud

Webdevelopment uitgelegd

Wat is webdevelopment?

Webdevelopment staat voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Een goede website of webshop is het fundament voor jouw bedrijf op online gebied. Door te zorgen dat het fundament goed wordt gelegd houdt Runatech de technologische ontwikkelingen in de gaten. Met behulp van het juiste fundament blijf jij up to daten en kan je marketingonderdelen beter toepassen in jouw bedrijf.

Runatech wat is webdevelopment
Alles op een rijtje

Voordelen van webdevelopment

Webdevelopment, oftewel het hebben van een website of webshop voor jouw onderneming, brengt veel voordelen met zich mee!

Het representeert jouw huisstijl/visie

Door middel van een website of webshop kan je jouw huisstijl en visie overbrengen op (potentiële) klanten.

Klanten verwachten een website

Klanten verwachten simpelweg een website met informatie en contactgegevens van jouw bedrijf

Laagdrempelig te gebruiken voor jouw doelgroep

Een website is een erg laagdrempelige manier om jouw doelgroep zo optimaal mogelijk aan te spreken.

Het bespaart tijd en geld

Een website is 24/7 online en hierdoor kan je je klanten altijd van informatie voorzien. Je hoeft zelf minder tijd te besteden aan klantenservice!

Sluit aan bij de huidige ontwikkelingen in NL

Tegenwoordig is het gebruikelijk om als bedrijf of organisatie een website te hebben.

Meetbaar en verzameld waardevolle data

Een website verzamelt enorm veel waardevolle data voor jou die jij kan toepassen om te groeien.
"We bouwen niet alleen websites, we bouwen websites die VERKOPEN" - Christopher Dayagdag

Hoe gaan we te werk?

Ik heb al jaren lang ervaring met het ontwikkelingen van websites en webshops, en ik ben mij bewust van de huidige ontwikkelingen. Het woord ‘samen’ staat centraal bij Runatech. Samen bouwen we naar aanleiding van jouw input en wensen de website of webshop afgestemd op jouw bedrijf. Hierdoor kunnen wij samen het maximale resultaat realiseren met als doel om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten.

Runatech hoe gaan wij te werk - webdevelopment
"Wat design onderscheidt van kunst is dat design bedoeld is om... functioneel te zijn" - Cameron Moll

Onderdelen van webdevelopment

Webdevelopment kan je opdelen in 3 categorieën, namelijk: een website, een webshop en het onderhoud daarvan!

Website

Je website moet uitstralen waar je als organisatie voor staat, maar het moet natuurlijk ook een pakkend design hebben met een content die de doelgroep aanspreekt! Runatech zorgt ervoor dat jouw website er niet alleen prachtig uitziet, technisch goed in orde is maar ook dat jouw doelgroep optimaal aangesproken wordt.

Webshop

Online shoppen is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Alles wordt tegenwoordig online besteld. Maar, een webshop draait om meer dan alleen producten toevoegen en wachten tot consumenten bij je bestellen. Er is veel concurrentie, en je webshop zal niet gelijk bovenaan in Google komen. Er moet actief aan de slag gegaan worden met de webshop om nieuwe bezoekers te krijgen en ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk iets bij jou bestellen.

Onderhoud

Onderhoud aan een website of webshop wordt vaak onderschat. Vaak wordt een website eenmalig opgezet en wordt er vervolgens niet meer naar om gekeken. Als je een tijd niets aan onderhoud doet zul je zien dat je website achteruit gaat. Je zal posities in Google gaan verliezen en je zult minder conversie krijgen.
Binnen 2 weken jouw website of webshop online!

Ga samen de uitdaging aan!

Wil jij graag een nieuwe website of webshop, of heeft jouw website dringend onderhoud nodig? Schakel mij in!

    Cookies
    Runatech maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren! 
    Accepteren Meer info